De verschillen tussen Shopware 5 en 6

De verschillen tussen Shopware 5 en 6 is één van de software aanbieders op Softwarevergelijker.com. De verschillen tussen Shopware 5 en 6 krijgt steeds meer reviews. Hoe kan dat? Wilt u klant worden bij De verschillen tussen Shopware 5 en 6 of bent u reeds klant en wilt u uw ervaringen delen? Er zijn nu nog geen mensen met ervaringen. U kunt de eerste zijn over De verschillen tussen Shopware 5 en 6. Wat zijn uw ervaringen met De verschillen tussen Shopware 5 en 6? Geef De verschillen tussen Shopware 5 en 6 met behulp van de sterren een beoordeling. Hoe meer sterren hoe beter de score.

De verschillen tussen Shopware 5 en 6 vergelijken

Vergelijk De verschillen tussen Shopware 5 en 6 met behulp van Softwarevergelijker.com. Zo kunt u snel en simpel de beste software vinden. In veel gevallen profiteert u van voordeligere aanbiedingen, die u anders misschien wel was misgelopen. Start met software vergelijken en bereken uw voordeel. Bij ons kunt u gratis en snel software vergelijken. Pas de filteropties toe om de software aanbiedingen te vergelijken die aansluiten op uw situatie en voorkeuren.  

Shopware 5 of Shopware 6. Het maakt nogal wat verschil. Je leest hier alles over Shopware 6, een Duits e-commerce platform.

Zeer vriendelijk open source platform

Kijken we naar Shopware 6, dan heb je te maken met zeer gebruiksvriendelijke open source software. Het gaat hier om een zeer innovatief platform dat er simpel gesteld voor zorgt dat de webshop die je hebt steeds up-to-date blijft. Met behulp van het platform neem je een voorsprong op de concurrentie en vergroot je bovendien de conversie. Het mooie van Shopware 6 is dat het geschikt is voor zowel de starter als de ondernemer die al langer een webshop heeft.

Zo bied je de klant steeds de optimale winkelervaring

De vormgeving van Shopware 6 is flexibel en toegankelijk. De prestaties zijn daardoor optimaal. Met een webshop krijg je met Shopware 6 perfecte voorwaarden voor online shopping, en dat uiteraard op die momenten dat jouw klant dat wil. Shopware 6 biedt de klant steeds de optimale winkelervaring en dat is wat je met een webshop nou precies wilt bieden.

Shopware 5 wordt nog gewoon ondersteund

Nou kan het zijn dat je nu werkt met Shopware 5. Die versie verschilt van Shopware 6. De versie van de MySQL database is anders. Maakt Shopware 5 nog gebruik van MySQL 5.6, daar doet Shopware 6 het met de versie 5.7. Het is overigens geen ramp dat je werkt met Shopware 5 nu Shopware 6 beschikbaar is. Heb je Shopware 5 dan krijg je nog gewoon ondersteuning en daarmee dus ook meteen voldoende tijd om over te stappen op dat moment dat het jou uitkomt en wanneer jij er klaar voor bent.

Ondersteuning bij de migratie door een data transfer

De technische basis van Shopware 6 verschilt dus nadrukkelijk van die van Shopware 5. Dat betekent een andere technische basis en andere coderingen. Je stapt dus ook niet zomaar even over van de vijfde naar de zesde uitvoering van Shopware. Bij die overstap kun je overigens hulp krijgen van Shopware. Zo kun je ondersteuning krijgen bij de migratie in de vorm van een data transfer om de belangrijkste data van Shopware 5 zo te verhuizen naar Shopware 6.

Ook als je nu geen Shopware webshop hebt

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nu geen Shopware webshop hebt en toch graag gebruik wilt maken van Shopware 6. Ook dat is prima mogelijk. Hoe snel dat precies kan is sterk afhankelijk van van met name de configuratie en de complexiteit van de webshop die je nu hebt. Hoe complexer jouw webshop is, hoe lastiger het is en hoe langer dus ook de uiteindelijke migratie duurt. Shopware doet er alles aan met plug-ins, integraties en andere oplossingen om de overstap naar Shopware 6 zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zeer de moeite waard

Hoe complex misschien ook, de overstap naar Shopware 6 is alleszins de moeite waard. De overstap maken is vooral goed plannen en kiezen voor het juiste moment. Van de overstap zul je echter geen spijt krijgen, want de webshops van Shopware worden beschouwd als webshops die de ultieme klantervaring bieden.